Hinnat ja aukioloajat

Varhaiskasvatusmaksu muodostuu Oulun kaupungin tarjoaman palvelusetelin arvosta sekä perheen omavastuuosuudesta. Omavastuuosuus muodostuu varhaiskasvatuksen laajuuden, perheen koon sekä tulotietojen mukaan. Palveluseteli on tulosidonnainen. Perheellä on myös mahdollisuus olla Kelan tukemana asiakkaana. Tällöin perheen omavastuuosuus voi olla suurempi kuin palvelusetelillä tuotettuna. Asiakasmaksu on tällä hetkellä 30€ kalliimpi kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta kokopäiväisenä tai osa-aikaisena (15pv). Päiväkodissa on tarjolla myös satunnaista varhaiskasvatusta. Ota yhteyttä mikäli haluat kysyä muita varhaiskasvatusmuotoja.

Perheen omavastuuhinnat palvelusetelillä:

Alle 3v. Perheen omavastuuosuus 30€ -325€ /kk

Yli 3v. Perheen omavastuuosuus 30-325€ /kk

Satunnainen, osa-aikainen sekä räätälöity varhaiskasvatuksen tarve erillisen sopimuksen mukaan.

Vapaita varhaiskasvatuspaikkoja voi kysyä suoraan päiväkodilta soittamalla, lähettämällä yhteydenottopyynnön tai laittamalla sähköpostia.

Päiväkodin aukioloajat on klo 6.30-17. Päiväkoti on avoinna arkisin. Toimintakauden alussa ilmoitamme suljettuna olevat ajankohdat. Toimintakaudesta riippuen olemme heinäkuun suljettuna tai auki päivystysluontoisesti.